Rekruttering Viborg – overvej et bureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Viborg

”K&I Arkitekter er en virksomhed i udvikling, og de sidste 8 år er vi øget fra 9 til over 30 medarbejdere. Vi har haft behov for kvalificerede ansatte, så vi kunne holde trit med rækken af byggerier. Jeg kan bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med at finde den bedste. Rekrutteringsbureauet kan endvidere være behjælpelige, hvis du mangler ekstra hænder ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding

” Vi har mange gange hos Pape Industriudvikling A/S haft glæde af et professionelt bureau til rekruttering Kolding. Vi får en seriøs og grundig support, der er tidsbesparende og giver virksomheden den den mest kvalificerede medarbejder. Vi kommer med et oplæg, og så finder firmaet et udvalg af kandidater, som vi så i fællesskab træffer og vurderer. Vi behøver ikke at skulle printe og læse stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at definere og vælge den rette kandidat. Bureauet fikser ganske simpelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Jesper Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske enkelt ved at søge på ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Aalborg

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har givet os de bedste kandidater at vælge mellem, optimal forretningsudvikling, rådgivning og sparring og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og søger noget relevant på CV’et? Så må du overveje at skaffe dig et godt job ved at melde dig til et vikarbureau. Hos sådan et sted er det muligt både at finde kortvarige jobs og teste dig selv af i forskellige kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.