Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Kolding, hvor jeg bor.

Undertegnede har nu været arbejdsløs i over ét år, og jeg må springe ud i noget nyt. Med det i tankerne har jeg kontaktet vikarbureau Kolding » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81,. Jeg er uddannet inden for statskundskab, men der er mange konkurrenter, og jeg er ikke så erfaren. Så jobs via et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan opnå noget på CV-et og oven i købet har arbejde at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det lækkert ikke at skulle ud af fjerene på regnvejrsmorgener, men jeg savner det at komme ud og arbejde.

Nu har jeg meldt mig, og så begynder alle overvejelserne at dukke op: Mon det er nok at registreret ét vikarbureau. Hvor længe går der, før de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene? Og vil jeg holde af at være vikar?

Min søde veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Viborg » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81,, og har tidligere været hos Vikarbureau Aalborg » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81,. Hun har har betroet mig, at hun mest skulle hen på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det ville være appellerende med et barselsvikariat, hvor du jo kan arbejde samme kontor i længere tid.

Får jeg derimod flere små jobs af for eksempel et par dages varighed er jeg spændt på, hvordan jeg tackler sådan at være fremmed og komme ind uden at kende virksomheden. Du når vel kun lige at lære navnene på de andre, før man skal stoppe igen. Derimod vil jeg opleve mange forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig et sted, så jeg kan fortsætte der. Det kunne da være fedest!