Skræddersy Microsoft Dynamics C5 til dit firma

Mangler din virksomhed et mere effektivt økonomistyrings- og regnskabsprogram? Tager du en beslutning om at købe C5 får du et driftsstærkt økonomi- og regnskabsprogram, som har kapaciteten til at gro hen ad vejen i takt med, at omfanget af dit firma vokser, da det er opbygget i moduler der problemfrit kan justeres til en hvilken som helst udfordring. Dermed vil du med C5 til dit firma få grundpakken til et regnskabsprogram, der dækker over alle funktioner du skal bruge for at komme godt i gang og som ydermere er gearet til at kunne honorere senere krav i netop din virksomhed.

Med C5 Light som økonomistyrings- og regnskabsprogram får du bl.a. et kartotek til medarbejderne samt et vare- og kundekartotek med plads til cirka 100 klienter og trehundrede artikler. Følgelig får din virksomhed et økonomistyrings- og regnskabsprogram, hvor I kan oprette individuelle adhoc-fakturaer, oprette samt opretholde handlinger og funktionaliteter og ikke mindst administrere data. En af de væsentligste fordele ved C5 er en intuitiv brugerflade, der medvirker til at det er gnidningsløst at styre alt i forhold til regnskabsføringen i din virksomhed.

Den markante fleksibilitet ved Microsoft Dynamics C5 gør, at programmet har en placering som danske virksomheders foretrukne regnskabsprogram. Du har nemlig mulighed for at udvide C5 med moduler til blandt andet lønhåndtering, ehandel, lagerstyring med mere i takt med at arbejdsgangene i virksomheden bliver mere komplekse. Af den grund vil du med Microsoft Dynamics C5 til din virksomhed sikre dig alt fra det enkle regnskabsprogram til et fuldt udbygget økonomiprogram, der kan dække samtlige krav i din virksomhed.

Har du lyst til at hitte rede i, hvorledes din virksomhed kan få det bedste resultat ud af at skaffe Microsoft Dynamics C5, i fald du står og leder efter det perfekte økonomistyrings- og regnskabsprogram? Så søg hjælp ved konsulent, som besidder den fornødne kunnen til at skræddersy Microsoft Dynamics C5 til opgaverne i dit firma.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>