Spar flere slanter ved investering i et pillefyr

Dengang jeg overvejede at installere et pillefyr, virkede det ikke let at opsøge noget sted, der faktisk indeholdt pålidelig viden. På grund af, at de jo helst vil tjene penge selv samt derved ej altid vil give neutral hjælp, er det ej hver gang en fordel at opsøge en butik.

Det letteste bliver måske at opsøge privatpersoner, der selv har pillefyr og derved ved noget om alle besværligheder samt glæder. Om man rent faktisk får mulighed for at spare penge, syntes at være den ting, der beskæftigede mig hovedsageligt med et pillefyr. Dog blev der i dette tilfælde næppe tvivl: i sammenligning med gas er piller betragteligt billigere. Sammenlignet med solceller & jordvarme sparer du med det samme slanter i forhold til din installationsomkostning, så købet let bliver opvejet.

Sammenlignet med et traditionelt oliefyr bliver et pillefyr bedre, vedkommende naturvenlighed og forurening, samt benyttelse af træpiller, der er fremstillet af tiloversblevne savspåner fra savværker, er mere miljø-neutralt i forhold til fyringsolie. Uden tvivl er her en smule større vedligeholdelse, når man anvender et pillefyr sammenlignet med elvarme eller gasvarme. Hårdt eller svinende arbejde kan det godt kaldes, da du selv bliver tvunget til at hælde piller på. Fyret bør dertil tømmes for sod og vaskes med jævne mellemrum.

Lidt arbejde skal ej stå i vejen for en besparelse på store beløb pr. sæson, synes flertallet dog.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>