Til butikken kan jeg savne en ny mannequindukke/torso eller en eller flere giner

Jeg har traf en beslutning om, at der simpelthen må ske en ændring, når det kommer til, måden jeg og Louise foreviser tøjet i tøjbutikken. Her i øjeblikket har undertegnede festkjolerne hængende på stofbøjler imens andet tøj ligger et glasbord i midten af butikken pænt foldet. Men jeg har endnu ikk’ anvendt et stk mannequindukke {www.manneq.com/mannequin/mannequiner/dame.html}/torso (www.manneq.com/mannequin/mannequiner/torso.html) der flot kan fremvise butikkens designs. Årsagen ved jeg personligt faktisk ik. For giner (www.manneq.com/mannequin/gine.html) er sandelig selvindlysende gøre brug af.

Det er navnlig i butiksvinduet hvor jeg og assistenten tænker, der kunne mangle i butiksvinduet kunne der mangle en torso eller mannequindukke der kan forme engagement og præsentere mine sweatre, festkjoler og buksedragter der hænger lækkert. Især kjolerne sidder sandelig lækrere på giner eller et styks mannequindukke end kjolerne gør på en bøjle.

Jeg ejer i forvejen giner, til de dage undertegnede syr tøjet. Derfor ved jeg, på hvilken webshop jeg kan købe både en billig giner, torso og/eller mannequindukke. Så det kræver ikk research for mig for at købe giner som er prisvenlige og/eller et styk flot mannequindukke. Så det skal undertegnede ha’ gjort.

Mandag åbner jeg sent, så på den dag kan jeg træffe beslutning om, hvor mange giner undertegnede vil anvende. Ska’ moi købe mig et par giner – eller måske bare begrænse mig til bare én torso eller mannequindukke? Mig og min assistent ka’ sagtens finde plads til 1-2 giner, eller plads til et styk torso/mannequindukke + anden dekoration, som fanger øjet. Eventuelt ska’ jeg anvende et par timer på at lure på andre af Strøgets vinduer.