Tit legede vi skjul i det nuværende dødsbo

Min far gik uheldigvis bort for et stykke tid siden. Han var ganske afkræftet, derfor vidste jeg jo faktisk godt, at han ikke havde lang tid tilbage at leve i. Han nåede at blive femoghalvfems år. Alligevel blev jeg enormt bedrøvet, og derudover savner jeg ham meget. Tirsdag så skal mig og familien oprydde hans dødsbo.

Jeg gætter på, at jeg sikkert kommer til at få forskellige følelser, når jeg skal udrydde hans dødsbo. Jeg vil komme til at huske en masse dejlige minder, og på den anden side er jeg samtidig bekymret for, at jeg bliver overvældet af større smerte, end nu, så snart jeg befinder mig i fars dødsbo. Min onkel og jeg har snakket meget om det det sidste stykke tid, og vi føler tilsyneladende på samme måde.

Da jeg var fyldt fem år gammel, blev far og mor skilt. Jeg boede sammen med mor, men jeg besøgte ofte min far, og jeg var tosset med det Far var fortrinlig til at lege, og vi legede oftest skjul. Jeg er meget glad for fars hus, så det virker underligt, at det nu er et dødsbo, som skal udryddes. Jeg snakkede med familien den anden dag og spurgte dem, om jeg kunne blive fri for at tage hen i fars dødsbo, men de mente, at de syntes, det var bedst, hvis jeg ville komme med dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>