Utalligt godt udstyr eksempelvis sminke

Mine to smukke piger skal klædes ud i børnehaven i næste uge, dermed skal jeg sy de kostumer som de skal have på, og anskaffe sminke. Jeg har ret travlt lige for tiden, men hvilken moder kan sige nej til at udarbejde sine tøsers kostumer? Netop derfor tog jeg i centeret forleden dag, i begyndelsen i en kostumeshop, for jeg skulle købe noget udstyr, og bagefter i stof- & materialeforretningen. Der var en hel del brugbart udstyr som fx ansigtsmaling. Kostumer begyndte jeg med at se på, egentlig blot så jeg kunne få inspiration. De havde kostumer i stor stil, og mange interessante iblandt var der. Jeg spekulerede sandt at sige på, om jeg skulle spendere penge på nogle, men nej, for jeg har som sagt lovet mine tøser, at jeg selv har tænkt mig at lave kostumerne. Dernæst gik jeg videre til teatersminke, og ligeledes her var der virkelig mange produkter. Nu købte jeg sminke for cirka 150 DKK, men jeg håber, at mine piger vil blive ret begejstrede over det. Jeg kørte hjem og gik i gang med at sy pigernes kostumer, da jeg havde været inde i stofforretningen og købt noget brugbart. De var glade, da de observerede, at det var prinsesser, de skulle være. Jeg kan ikke vente med at se dem i deres kostumer, når de er lavet færdige. For resten har jeg lovet tøserne at være i børnehaven, når de skal være klædt ud. Så kan jeg samtidig lige prale af, at jeg selv har designet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>