Vælg en 2-årig hf-eksamen med op til fire specialiseringsmuligheder

Er du i tvivl, om en 2-årig hf er den bedste adgangsgivende eksamen til dine behov? Uanset om du lige er blevet færdig med din 10. klasse, eller for eksempel har været uden for landets grænser og se verden, som den ser ud uden skolebøgerne, får du et givende springbræt til den uddannelse som du har i tankerne at søge ind på bagefter med en hf på Fyn. Her får du nemlig flere obligatoriske fag såvel som en række, som du har en særlig interesse for. Dette betyder, at du kan tilpasse din ungdomsuddannelse Odense efter dine fremtidsdrømme.

Beslutter du dig for at tage en en 2-årig hf uddannelse på Fyn hos os, er du sikret en gymnasial uddannelse, der ikke kun øger din almene viden og gør dig mere moden. Uafhængigt af hvilken uddannelsesdrøm, du har, vil det nemlig give dig et favorabelt afsæt for at fuldføre den, hvis du består det af vores 4 specielle forløb, der understøtter det, som du har i tankerne. Hf-forløbene er på sin vis skruet sammen til at give dig adgang til et studie som eksempelvis politibetjent eller endda sygeplejerske.

Leder du samtidig efter en adgangsgivende eksamen, hvor du vil få en betydelig almen viden såvel som muligheden for at specialisere dig? Med en hf-uddannelse i Odense ved os får du forstørret din faglige og personlige horisont. Her er vores krav til dig som individ betydelige, og derudover forudsætter vi, at du som studerende møder op og yder en seriøs indsats både i timerne og til din eksamen. Til gengæld indgår du i et givende miljø med et væld af forskellige elever samt undervisere.

Er du overbevist om at en generel eller fagspecifik hf-uddannelse hos os her på Fyns HF-kursus det optimale valg af adgangsgivende eksamen for dig? Så søg om plads og få hele to spændende skoleår, hvor du skal være klar til at bruge tid på dine lektier, den daglige undervisning og det inspirerende sociale liv. Uanset hvad for et af de 4 fagspecifikke forløb på Fyns HF-Kursus, som du gennemfører efter folkeskolen, vil du få en tværfaglig hf-uddannelse som tak for din arbejdsindsats.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>