Vores idrætsefterskolepå heden i Midtjylland har noget for alle

Vores sportsefterskole i Midtjylland har med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig institutionder kan prale af at have flere forskellige fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og fokus er derfor naturligvis på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem sportsgrene som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget mere end bare idræt og sport. I kraft af sin fantastiske placering på den midtjyske hede giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes linjefag, som f.eks. outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i for eksempel design eller musik. Lige meget hvad er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig en sjov og spændende oplevelse, lige meget hvad dine interesser er.

Sideløbende med den daglige undervisning på efterskolen, vil du helt sikkert – også udenfor efterskolens undervisningstid – få en masse oplevelser. Det vil både ske i form af forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som skolen afholder.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to studieture. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har linjefaget outdoor, lejlighed til at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På deres linje er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

Selvom du ikke bryder dig om sport, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>